Bestellen & Retourneren

U kan eenvoudig, snel en veilig betalen via: 

 • iDEAL
 • Paypal 
 • Klarna – achteraf betalen
 • Via bankoverschrijving (je bestelling zal dan wel pas verstuurd worden als het geld op de rekening staat). Het geld dient binnen 2 dagen overgeschreven te worden. 

  PayPal iDEAL Klarna Pay Later Bank transfer

Vanaf €100 GRATIS* levering (NL)

Pakketlevering thuis of op kantoor: €6,95 Wij verzenden je pakje naar het opgegeven lever adres. De leveringen gebeuren van dinsdag t/m zaterdag.  

Ophalen op afspraak in Emmen, hiervoor nemen wij telefonisch of per mail contact met u op.

Mijn pakket werd beschadigd geleverd? 
Bezorg ons een foto van het label op de doos, de binnenkant van de doos en de beschadigde inhoud. Dit hebben we nodig om een claim op te starten. Wij zorgen dan spoedig voor een oplossing.

Retourneren
Wij hopen natuurlijk dat je tevreden bent met je nieuwe items! Het kan natuurlijk zijn dat een item niet helemaal naar wens is, je mag deze dan uiteraard retourneren (ongebruikte staat en in originele verpakking). Wij proberen onze ecologische voetafdruk laag te houden dus stuur niet onnodig pakjes terug. Bij ontvangst van je retour kan je een ander item kiezen of wij storten het geld terug.

Gepersonaliseerde producten, fopspenen of zaken die speciaal op maat gemaakt worden kunnen niet teruggestuurd worden. Na levering heb je 14 dagen de tijd om je items terug te sturen naar ons.

Items die rechtstreeks van onze leverancier worden verzonden (bijv. bedden, kasten e.d.) hebben aparte retourprijzen aangezien deze met speciaal transport worden verzonden. 

Hoe ga je te werk:

 1. Open uw mail met daarin de track & trace code
 2. Onderop de pagina staat Retourlabel downloaden
 3. Print de label en plak het op de doos
 4. Stuur het product ongebruikt terug in de originele verpakking met vermelding van je naam en ordernummer
 5. Bij ontvangst sturen wij het alternatieve artikel op of storten het geld terug op uw rekening

Plak het op de doos en breng je pakket binnen in een Post NL punt naar keuze en dit binnen 5 dagen na ontvangst van je retourlabel. Indien het pakket laattijdig toekomt is er enkel een omruiling mogelijk. 

De klant wordt verzocht de artikelen terug te sturen in hun oorspronkelijke staat en verpakking, met alle erbij geleverde accessoires, en gebruiksaanwijzingen. Indien het teruggestuurde product op een of andere manier in waarde verminderd is, behouden wij het recht voor om de klant aansprakelijk te stellen en schadevergoeding te eisen voor elke waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen door de klant dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. 

Alle teruggestuurde artikelen worden aandachtig onderzocht. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het artikel slechts mag inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen. Teruggestuurde artikelen mogen gepast worden, maar mogen niet gebruikt zijn. Wanneer een artikel een waardevermindering is ondergaan door het gebruik van de klant zal dit ten laste van de klant in rekening worden gebracht.

LET OP! Stuur de zending voldoende gefrankeerd retour. De kosten voor retourneren van je pakket zijn voor eigen rekening.

*Als blijkt dat na de retourzending het totaalbedrag beneden het minimum orderbedrag van €100 terecht komt, worden de kosten voor de heenzending opnieuw herberekend.